PARTNERS

Premium partners

ISP industrial services provider

ISP is uw internationale partner in de industriële dienstverlening, gespecialiseerd in engineering, projectmanagement en aanneming.  Met ons toegewijde team van ervaren mensen en gerenommeerde partners, bieden wij u een passende oplossing voor al uw vragen.

Belven

Belven kan bogen op meer dan 40 jaar ervaring in de productie van afsluiters en accessoires. Deze worden gebruikt in verwarmingen, airconditioning, industriële pijpleidingen en waterzuiveringsinstallaties. Het fundament van ons succes ligt in een aantal belangrijke waarden die we als familiebedrijf hoog in het vaandel dragen, zowel intern naar onze medewerkers toe, als extern naar onze klanten, agenten, distributeurs en leveranciers. Met eigen middelen realiseren we gestage maar zekere groei en dat biedt zekerheid en stabiliteit voor onze klanten.

 

VAP

De VAP Business Club is een actieve no-nonsense netwerkclub die haar oorsprong vindt in de industrie. De samenstelling van onze leden is enigszins divers, maar het gemiddelde clublid is actief als aannemer en/of toeleverancier voor de petrochemie en direct aanverwante industrieën.

 

Netwerk partners

M Heezen: samen sterk voor morgen

Een wereld die constant in beweging is, vraagt een continue cyclus van saneren, slopen, recyclen, bouwen en onderhouden. Als familiebedrijf doen wij dat vanzelfsprekend met respect voor onze omgeving. Met het oog op de generaties na ons.

 

Veltec Industrial Services

Veltec is a leading expert in technical services for the process and power plant industries throughout Europe with extensive experience, sound know-how and a comprehensive range of services. 

 

At Home & Partners

Bij At Home & Partners verkoop je jouw eigendom op jouw manier met onze expertise en enthousiasme! Neem zeker eens een kijkje hoe we jou kunnen helpen met een gratis schatting!

Haisja

Haisja is all about strategisch denken én doen. Als ervaren marketing- en communicatiebureau zetten we mee de creatieve krijtlijnen voor jouw organisatie uit.

Van Dessel

Verzekeringspakketten die inspelen op uw persoonlijke situatie en wensen. Vlotte service door één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen.