OVER ONS

Netwerk van de Industrie

ANTIGOON is opgericht om het delen van kennis in de industrie te bevorderen.  ANTIGOON heeft als visie ‘Van individuele kennis naar gedeelde kennis, als platform voor innovatief denken”.  Hierbij richt ANTIGOON zich op Kennismanagement, Innovaties en Trainingen.

 Kennismanagement wordt ook wel sociale innovatie genoemd.  Het managen van kennis zal in de toekomst een steeds grotere rol spelen als het gaat om het vastleggen, behouden en beschikbaar stellen en uitbreiden van kennis en ervaring van de medewerkers.  ANTIGOON heeft een online kennisplatform opgericht.  Op dit platform is het mogelijk om profielen aan te maken, in contact te komen met experts, inhoudelijke vragen te stellen, discussies te voeren en nieuws, documenten en filmpjes te delen.

Naast het managen van kennis richt ANTIGOON zich op innovaties.  Elk bedrijf komt dagelijks nieuwe uitdagingen tegen, echter heeft niet elk bedrijf de middelen om hier direct op in te spelen.  Indien bedrijven de krachten bundelen om te innoveren, bevordert dit niet alleen het innoverend vermogen, maar ook de synergie tussen bedrijven.  ANTIGOON biedt deze mogelijkheid, omdat het netwerk bestaat uit zowel opdracht gevende partijen, leveranciers van diensten en producten, onderwijsinstellingen, non profit organisaties en branche organisaties.

Tijdens een gesprek met u kunnen diverse mogelijkheden besproken worden op welke manier ANTIGOON voor uw bedrijf een meerwaarde kan zijn. Netwerkmogelijkheden, brainstormsessies, organiseren van bedrijfsevents,… .

Op de pagina ‘partnerships‘ is weergegeven wat de diverse partnerovereenkomsten kunnen inhouden.  Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk.